GO! BS De Horizon

Visie

Wij zijn een school van de Vlaamse Gemeenschap met een eigen identiteit, met een eigen schoolnaam en met een eigen visie.

Basisschool De Horizon streeft naar een onderwijsleersituatie waarbij de kinderen een continue ontwikkelingsproces op alle aspecten van de kinderlijke ontwikkeling doorlopen. Deze aspecten betreffen de verstandelijke, sociale, emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling.

Op De Horizon leveren we samen met de ouders een bijdrage aan het kunnen functioneren van elk kind op zijn niveau. Daarbij houden we rekening met de eigen geaardheid van de kinderen, hun verschillen in ontwikkeling, begaafdheid, belangstelling, talent en motivatie.

De naam Basisschool De Horizon is een bewuste keuze.

De naam geeft weer wat we als school willen zijn: een plaats waar kinderen zich goed voelen, waar kinderen graag naartoe komen om te leren, een plaats waar op een evenwichtige manier wordt gebouwd aan de toekomst van onze kinderen en met steeds die bewuste blik op de horizon! Kortom: “wij verruimen de horizon van uw kind!”

001 - DE HORIZON - eerste schooldag 002 - DE HORIZON - de allerjongsten in actie 003 - DE HORIZON - in orde brengen van de kalenders 004 - DE HORIZON - werken met een lighthouse 005 - DE HORIZON - voorbereidend lezen - letters vangen 006 - DE HORIZON - spel in de poppenhoek 007 - DE HORIZON - composteren in de ecotuin 008 - DE HORIZON - rekenen in groep 009 - DE HORIZON - herfst in het bos 010 - DE HORIZON - zeeklassen Oostende 011 - DE HORIZON - ecoleerlingen 012 - DE HORIZON - vegers voor vlinders 013 -DE HORIZON - techniek 014 - DE HORIZON - boerderijbezoek 015 - DE HORIZON - techniek tijdens integratiemoment met De Wingerd 016 - DE HORIZON - 2 prijzen tijdens de finale van de First Lego League 017 - DE HORIZON - verkiezingsbureau leerlingenparlement 018 - DE HORIZON - afstuderen in De Horizon

 

Website

Wil je meer weten over onze school? Neem dan zeker een kijkje op onze website: www.bs-dehorizon.be.

Contactgegevens

Koleneind 1
3930 Hamont-Achel
tel.:011/ 44 53 34
fax:011/ 44 61 66
e-mail: directie@bs-dehorizon.be