GO! SBSO Zonneweelde

Visie

SBSO Zonneweelde is een school voor buitengewoon secundair onderwijs gelegen in een rustige en groene omgeving met een brede waaier aan mogelijkheden.

In opleidingsvorm 3 leiden we onze leerlingen op tot tuinbouwarbeider, grootkeukenmedewerker of interieurbouwer.

In opleidingsvorm 2 en 1 begeleiden we onze leerlingen naar beschermd wonen en werken.

Hiervoor zetten we erg in op welbevinden, betrokkenheid, maximale ontplooiing en volwaardige integratie in de samenleving.

Projectmatig werken, individuele ontwikkelingstrajecten, beroepsgerichte vorming en atelierwerking, (alternerende) stages en werkplekleren … zijn maar enkele van onze troeven.

Een professionele leerlingbegeleiding, kleine klasgroepen met een flexibele werking, aangepaste leerinhouden en een multidisciplinair team van logo, kine, ergo, verpleging, psycholoog, maatschappelijk werker en kinderverzorging staan garant voor een optimale begeleiding.

SBSO Zonneweelde is dankzij zijn jarenlange expertise tevens een autikernschool. Leerlingen met autisme kunnen bij ons terecht in zowel de specifieke als geïntegreerde werking.

Ook voor leerlingen met een motorische beperking organiseren wij een aangepast aanbod.

Binnen onze GON-werking begeleiden wij jongeren met specifieke onderwijsbehoeften in het gewoon onderwijs. Een flexibele en multidisciplinaire ondersteuning afgestemd op de noden van de jongere staat hierbij centraal.

Kortom een school met het hart op de juiste plaats waar iedere leerling zich snel thuis voelt!

Zonneweelde-banner-26-compressor Zonneweelde-banner-21-compressor Zonneweelde-banner-9-compressor schoolgebouw1a SBSO_36 SBSO_35 SBSO_33 SBSO_30 SBSO_14 SBSO_13 SBSO_8 SBSO_3 naamloos (9 van 67)_mini

 

Website

Wil je meer weten over onze school? Neem dan zeker een kijkje op onze website: http://sbsozonneweelde.be/.

Contactgegevens

Speelpleinstraat 77
3920 LOMMEL
tel.:011/ 55 02 10
fax:011/ 55 02 11
e-mail: sbso.lommel@g-o.be