GO! X plus

Visie

Maak kennis met GO! Atheneum Mercurius Lommel, een school die een brede waaier aanbiedt van diverse studiedomeinen in verschillende studierichtingen.

Mercurius is de Romeinse god van de handel en zoals de keuze van de naam doet vermoeden, ligt het accent van de school op het studiedomein ‘Economie’ (economie/ talen/handel/verkoop) en ‘Techniek’ (wetenschappen/informatica/ schilder- en decoratietechnieken/elektrische Installaties).

Een school is echter zoveel meer dan een opsomming van studierichtingen, vakken en lessen. Het is ook een ontmoetingsplaats voor jongeren die samen leren, ontdekken en groeien naar volwassenheid. Een gedreven en ervaren team van personeelsleden wil  jongeren begeleiden in dit leerproces en hen alle mogelijke kansen aanreiken. De school gaat op zoek naar de leerlingen hun talenten en wil deze zo optimaal mogelijk proberen te ontplooien.

GO! Atheneum Mercurius staat voor kwaliteitsonderwijs waarin de leerling centraal staat, een doorgedreven leerlingbegeleiding en een gezond tuchtbeleid. Elke leerling is op Mercurius een bijzonder individu met eigen interesses, talenten en ambities. Daarom draagt iedereen op de campus de waarden van het GO! torenhoog in het vaandel: mondigheid, intellectuele nieuwsgierigheid, sociale bewogenheid, rechtvaardigheid, respect, gelijkwaardigheid, openheid en zelfstandigheid.

Het bruist van activiteit op  de campus door de talloze projecten, initiatieven en uitstappen. Leerlingen maken samen mee school. Er is ook een leerlingenraad die activiteiten opzet tijdens middagpauzes zoals sport, spel en toneel.

De school biedt ruimte aan jongeren om zich goed te voelen op school en laat jongeren aanvoelen dat ze echt meetellen en het verschil maken.

index1516_05 index1415_43 index1415_39 index1415_38 index1415_36 index1415_25 bhbs1516_04 31 21 13 11

Website

Ga zelf op ontdekking in de verschillende rubrieken op de website https://xpluslommel.be/: u vindt er heel wat informatie over de schoolwerking.

Contactgegevens

Mudakkers 25
3920 LOMMEL
tel.:011/ 54 41 94
fax:011/ 54 65 11
e-mail: info@xpluslommel.be